Gek op de MasterChef Australia

Gek op de MasterChef Australia

MasterChef Australia 2014 – Wij zijn er sinds de start van de televisie serie gek op: MasterChef Australia. De enige show rond heerlijke raadsels.

Zo\’n 15 jaar geleden begon het als een kookwedstrijd op TV in Engeland. Nu heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het geweldige TV programma dat altijd heerlijk is om tijd voor vrij te maken. Waarom is de show zo geweldig? Om maar wat te noemen: De gasten zijn geweldig. De recepten zijn voortreffelijk.

MasterChef Australia is populair. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische versie van de serie erg gemoedelijk toegaat. In series uit andere landen zijn diegene die het presenteren nogal eens onredelijk en onnodig irritant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Veel leuker om naar te kijken!

Heb jij ook weleens een televisieuitzending van MasterChef Australia gemist? Het is soms vervelend om een aflevering te moeten missen. Maar niet getreurd. De meeste afleveringen zijn terug te kijkenvia Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending gemist kunt terugkijken.

Er is vanaf nu een speciale website voor MasterChef Australia. Hier staat informatie te vinden over de kandidaten, de juryleden en ook informatie over de recepten van MasterChef Australia.

MasterChef Australia draait al enige jaren – en is nog steeds populair. Op de website van MasterChef Australia staat informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat al in de agenda. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten van Down Under. Veel plezier met MasterChef Australia!