Mini Dock voor iPhone 5 + bijpassende adapter

iphoneusbkabel.nl

Bent u het ook zat om de hele tijd rommelige USB-kabels in het stopcontact te stoppen om uw telefoon op te laden of heeft u ook een lade vol opladers die steeds met elkaar in de knoop raken? Dan is de Mini Dock voor iPhone 5 met bijpassende adapter wellicht iets voor u. De Mini Dock is namelijk ontwikkeld om de iPhone 5 snel en gemakkelijk op te laden, zonder dat hierbij een rommelige USB-kabel gebruikt dient te worden. Hoe de Mini Dock precies werkt, leest u op deze pagina.

Hoe werkt de Mini Dock voor iPhone 5?

De Mini Dock is zo ontwikkeld dat de iPhone 5 opgeladen kan worden zonder dat hier een USB-kabel voor nodig is. Zo steekt u de Mini Dock rechtstreeks in het stopcontact met uw bestaande Apple USB-lichtnetadapter, zet u uw iPhone 5 in verticaal de Mini Dock en wordt uw telefoon direct opgeladen. Hierbij vermijdt u niet alleen dat uw telefoon op de grond komt te liggen tijdens het opladen en dat het stopcontact een rommelige kabel bevat, maar zorgt u er bovendien voor dat de iPhone snel en eenvoudig opgeladen wordt. Dit komt omdat de adapter van de Mini Dock erg krachtig is, waardoor de oplader is niet alleen gemakkelijker is, maar ook beter en sneller werkt.

Daar komt nog bij dat de Mini Dock voor iPhone 5 met bijpassende adapter mooi vormgegeven is, waardoor deze een stijlvolle meerwaarde is voor uw huis. In plaats van een rommelige indruk die opladers meestal maken, maakt de Mini Dock een stijlvolle en designer indruk. Zo kunt u de Mini Dock in ieder stopcontact gebruiken en hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit dat uw woning er nu rommelig uit ziet. Daarnaast is de Mini Dock erg klein, waardoor u deze bijzondere gadget gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen. Op deze manier kunt u uw telefoon altijd en overal opladen en komt u nooit meer met een lege accu te zitten.

Let op: de Mini Dock voor iPhone 5 met bijpassende adapter is alleen geschikt voor de iPhone 5. De iPhone 5s en de iPhone 5c kunnen niet opgeladen worden met deze bijzondere adapter.